Hjem

Velkommen til Lægerne Kildebakkegårds Allé.

Vi har etableret et nyt lægehus i Søborg, da vi ved indgangen af 2015 lagde to klinikker sammen i ét samlet lægehus, som du finder på Kildebakkegårds Allé 168, 1. sal. Vi er 3 læger og 2 sygeplejersker, som alle indgår i et tæt samarbejde.

Hér på hjemmesiden kan du blandt andet bestille tid til konsultation, forny recepter og lave korte email-konsultationer.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores lægehus.

 

Tre læger i kompagniskabet

Lisbeth Struve, som har været i klinikken siden 1/10 2015, er pr 1/10 2016 blevet kompagnon, således at vi nu er et tremands kompagniskab bestående af Lisbeth, Mads og Sverre. Vi er alle meget glade for Lisbeths indtræden i kompagniskabet. I forbindelse med dette er der fra Region Hovedstaden udsendt brev til alle vores patienter, men man skal ikke foretage sig noget som patient.

 

Juleferie fra 24/12 til og med 1/1

Vi har lukket i julen og henviser ved behov for lægehjælp til:

Læge Ida Koch, tlf 39660122

Læge Marianne Brodersen, tlf 39660133.

Deres adresse er Dyssegårdsvej 125, 2870 Dyssegård.

Fremover vil det kun være i sjældne tilfælde at vi holder klinikken lukket, idet vi fra årsskiftet som udgangspunkt altid vil dække ind for hinanden ved ferier, kursus og lignende. Der vil dog være undtagelser, for eksempel når alle i klinikken skal på kursus samme dag.